Termeni si conditii de utilizare

Aspecte generale

SITE-ul www.blubeancoffee.ro este detinut si operat de BLU BEAN SRL, persoană juridică, cu sediul social în Mun. Cluj-Napoca, Strada Alverna nr. 71-73, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langă Tribunalul Cluj cu nr. J12/6010/2017 si cod unic de inregistrare RO38344605.

Prin accesarea si folosirea acestui site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a acestuia, iar prin plasarea unei comenzi online (atat telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, in acord cu legislatia romaneasca aplicabila.

Daca nu sunteți de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui sa nu continuati accesarea acestuia.

Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara anuntarea in prealabil a Clientilor / Vizitatorilor despre acestea.

UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport.

Continutul

Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre BLU BEAN SRL, produsele comercializate de aceasta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit.

BLU BEAN SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele BLU BEAN SRL si publicate pe SITE.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale BLU BEAN SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

Limitarea raspunderii BLU BEAN SRL

BLU BEAN SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.
Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si BLU BEAN SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul SITE-ului va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

SC BLU BEAN SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

SC BLU BEAN SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

SC BLU BEAN SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe site.

Informatii privind protectia datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Utilizatorul/Clientul declară pe propria raspundere ca isi manifesta consimtamantul expres in vederea prelucrării datelor sale cu caracter confidential de către SC BLU BEAN SRL în vederea participarii la diferite actiuni (de cumparare, de informare, promotionale).

SC BLU BEAN SRL are obligatia de a colecta, stoca, prelucra si administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care Utilizatorii/Clientii i le furnizeaza cu ocazia accesarii prezentului SITE si/sau completarii formularelor disponibile pe aceasta, numai in conformitate cu legea aplicabila in materie.

SC BLU BEAN SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 36478.

Modalități de plată

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  • Plată ramburs (la livrare)
  • Transfer bancar

Livrarea produselor

Produsele comandate sunt livrare pe teritoriul României prin curier rapid. Costul livrării standard în țară este de 13 lei (mai puțin în Cluj-Napoca, unde prețul livrării unui colet este de 9 lei).

Livrarea pe teritoriul României este GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 150 de lei (în Cluj-Napoca livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 100 de lei).

ATENȚIE! Costul livrării standard este valabil doar pentru localitățile aflate în zona de livrare curier, deservite fără a taxa suplimentar km exteriori parcurși!

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ambalaje deteriorate, etc.