Honduras Finca Cerro Azul

Note de degustare: miere, vin alb, mar verde, lyche, floral.

Țara: Honduras

Regiune: Rio Bonito

Altitudine: 1450 - 1900m

Varietate: Red Catuai

Sistemul de procesare: Washed

Tip cafea: 100% arabica

Recomandată pentru: espresso, moka, french press

More details

Acest produs nu mai este disponibil

35,90 lei (TVA inclus)

Livrare în Cluj-Napoca (în max. 48 ore) – 9 lei (GRATUIT la comenzi peste 100 lei)

Livrare în Romania (în max. 48 ore) – 13 lei (GRATUIT la comenzi peste 150 lei)

Mai multe informații

Cerro Azul este unul dintre cele mai noi proiecte de cafea ale familiei Mierisch din Honduras. Numele "Mierisch" ar putea suna familiar; ne-au adus Limoncillo, Escondida, San Jose și Mama Mina la fermele lor uimitoare. Familia a cultivat cafea de patru generații, acum fiind la a cincea, în Nicaragua. Ei au obținut rezultate deosebite prin modul lor special de agricultură și, mai important, prin contactul cu cumpărătorii de specialitate, fiind în prim-planul dezvoltării cafelei.

Această fermă a fost la inceput un experiment pentru familia Mierisch. Pentru a-i da viata, familia a trecut granitele tarii de provenienta. In 2011 s-a demarat proiectul de revitalizare a fermei Finca Cerro Azul în regiunea parcului național Azul Meambar., Honduras. Ferma se află pe cealaltă parte a lacului Yojoa și este binecuvântată de un microclimat și condiții familiare cultivatorilor, deoarece acele condiții sunt similare cu cele pe care le au pe teritoriile lor din Nicaragua.

Dar solul este diferit si asta se simte. Rezultatul: cafeaua cu o dulceață de miere, care are aciditatea complexa si profundă a vinului alb. De asemenea, are iz de măr verde și litchi, și un finisaj floral.

5 alte produse în aceeași categorie: